2012. augusztus 31., péntek

X. képzés

Hetek teltek el a 9. képzés óta, ám mint láttátok, ez idő alatt sem csüggedtünk Gazdival, hanem rendületlenül gyakoroltunk.
Az eredményről mai napon számot is adunk Ricsinek.

Minden feladatban jól teljesítettem, egyedül a tartós helyben maradásommal van gond. A vizsgára kötelező 1 perc (sőt több is) -ha csak felém irányul a figyelem- remekül megy, viszont ha Gazdi nem Rám figyel, elmegy mellőlem, más kutyákkal foglalkozik...stb. egyből elhagyom helyem.
Ricsi mondta is ma, hogy elég sok idő felépíteni a tartós, stabil helyben maradást, de menni fog Nekünk is, csak idő és gyakorlás kérdése. Hát ezzel Én is így vagyok!
Igenis Gazdinak tudatosítania kell bennem, hogy megéri a helyemen maradnom, illetve, hogy nincs kecmec, ha Ő azt mondja, hogy marad, akkor akármi is történik az MARAD lesz!
Ismerve Őt, úgyis addig fogjuk csinálni, gyakorolni, míg jó nem lesz...úgyhogy tényleg csak  idő kérdése. :P

A mai képzésre Kriszta és Mangó is eljött. Mi mondtuk, hogy mindenképpen kellene Ricsivel is képződniük, hisz lenyűgöző tudással rendelkezik :)) és jó lenne, ha látná Mangeszt is vizsga előtt.

Nos, ez megtörtént. :) Krisztát ellátta mindenféle jó tanáccsal és Mangót is alaposan szemügyre vette. :)
Vele még gyakorolni kell, talán többet, de ez érthető is, hiszen Mangó később kezdte a felkészülést, ám alapvetően úgy gondoljuk, hogy neki is meglesz az I. körös! :)

A képzésen ott volt Erika-Joya, Ricsi-Cooper, Gazdi-Én-(ApaGazdi is befutott), Kriszta-Mangó, Bence (Sába nélkül sajnos), valamint egy másik naagy kutyus is a gazdijával, Gyöngyivel. :)