2012. június 2., szombat

Hivatalos diagnózis

Rosszabb, mint amire számítottunk. A jelentésben "közepes" kategóriába kaptam besorolást, ám a jobb hátsó lábam/oldalam már a "középsúlyos" diagnózist mutatja.
Kettő gyógyszerre lesz máris szükségünk kezdésképpen. Az egyik a már említett zöld kagyló kivonatos készítmény, a másik pedig egy antibiotikum. Az utóbbi szedésének 5. napján meg kell, hogy szűnjenek a fájdalmaim. A zöldkagylós természetes alapanyagokból készült gyógyír hosszan tartó és hosszútávú jóllétet kölcsönöz Nekem.
Gazdi azt mondta, hogy mivel még nagyon fiatal vagyok, minden erőnkkel azon leszünk, hogy megállítsuk a folyamatot, ő úgy látja, hogy ez lehetséges is, mert egymás iránt nagyon erős a kötődésünk, együtt pedig bármire képesek vagyunk, valamint nagy Bennem az élni akarás és a játék iránti szenvedély. :)
Ezek a dolgok fognak Minket átsegíteni minden bajon és akadályon. Jöhet bármi, mindent leküzdünk!
Igaz nem tarthatok majd vele mindenhová, mint eddig és sok mindent nem csinálhatunk már együtt, de mindez nem számít, csak legyek jobban. 
Ezek ellenére is mindig meg fogjuk találni a módját, hogy új dolgokat csempésszünk az életünkbe és minél változatosabbak legyenek mindennapjaink.