2011. november 9., szerda

Dorbézolás

Tegnap előtt este Anettnál aludtunk. Luival nagyon örültünk a találkozásnak és főleg a majdnem egész éjjeli játéknak :) Eleinte mászott Rám Lui, hisz még a tüzelésemet érezte, ám nem hagytam magam és oda oda csíptem neki komolyból, hogy hagyjon már békén, erre nem vagyok vevő. Gazdi mondta is Anettnek, hogy még ilyen reakciót nem látott Tőlem. De persze ez is a nagykorúságommal van összefüggésben.
Az este többi részében inkább játszottunk. Méghozzá a kedvencünket, a szájharcot :D Gazdiék néha felkeltek, mert egyszer egyszer nagyobb zajt csaptunk, mint kellett volna, de többnyire ügyesek voltunk.
Reggel gumihúzásra és labdázásra ébredhettek a kedves kétlábúak. :D Hatalmasat játszottunk és nagyon jól éreztük magunkat.
Mikor Gazdiék kikánszálódtak az ágyból, elmentünk reggelizni, mégpedig lángost enni. Odafelé elmentünk a "kutyafuttatóra" szaladgálni kicsit, majd a büféhez vezetett utunk. Hmm, ínycsiklandozó lángosokat szimatoltunk a levegőben...Gazdiék egyet egyet ettek és mi Luival közös lángost kaptunk, amit elfeleztünk.
Még a büfé előtt is jutott energiánk játékra, Gazdiék addig pedig beszélgettek.
Lassan ezután búcsúzni kellett, mert eléggé elszaladt az idő, ám jó volt újra látni egymást és játszani nagyokat. Hamarosan újra találkozunk barátommal. :)